Koudschuim topper

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte

Koudschuim topper kopen? Maak je boxspring compleet!

Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring. Een boxspring is echter niet compleet zonder topper. Het juiste topmatras zorgt voor een stevige ondersteuning bij het slapen en beschermt tevens jouw matras tegen vuil en vocht. Creëer eenvoudig een comfortabel slaapsysteem en personaliseer jouw boxspring met een topper die bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren past.

Waarom kiezen voor een koudschuim topper?

Met een koudschuim topper verleng je de levensduur van ieder matras. Maar waarom zou je kiezen voor een koudschuim topper in plaats van een traagschuim topper? Dit ligt geheel aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo is een koudschuim topper bijvoorbeeld goed geschikt voor mensen die houden van goede ondersteuning en veerkracht. Een koudschuim topper voelt namelijk wat steviger aan, maar zorgt wel voor zacht ligcomfort. 

  • Hoge conformiteit; hierdoor kunnen spieren ontspannen en is de bloedcirculatie optimaal.
  • Opengewerkte celstructuur; voor uitstekende luchtcirculatie en ventilatie.
  • Van nature allergievrij; geeft geen geur af.
  • Geen kuilvorming; het matras gaat jaren mee.

Koudschuim topper of toch een traagschuim topper?

Een topper van koudschuim heeft dus veel goede eigenschappen. Maar wanneer kies je voor een traagschuim topper? Wij raden je aan om voor een traagschuim topper te kiezen, wanneer je een topmatras zoekt die zich naar je lichaam vormt en waar je als het ware in wegzakt. Ook wanneer je het snel koud hebt is het raadzaam om voor een traagschuim topper te kiezen. Wanneer je het dus snel warm hebt is een koudschuim topper wel een goede optie.

Vragen over onze koudschuim toppers? Vraag het de chat!

Wil je graag meer informatie of advies over onze koudschuim toppers? Wij beantwoorden graag al je vragen. In onze showroom én online. Wil je een koudschuim topper van Beddenplein graag testen? Maak dan een afspraak in onze showroom. Daarnaast kun je voor vragen en advies altijd terecht bij onze klantenservice via chat, e-mail, telefoon en Whatsapp. Zo ben je verzekerd van de juiste keuze koudschuim topper.

vergelijk 0