Elektrische boxspring

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Elektrische boxspring voor extra luxe

Houd jij ook wel van een beetje luxe? En ben je iemand die heerlijk kan genieten van een ochtend uitslapen of een avondje televisie kijken vanuit je bed? Dan is een elektrische boxspring echt iets voor jou! We bieden een zeer comfortabele elektrische verstelbare boxspring, welke bestaat uit 2 elektrische beweegbare gestoffeerde matrassen op 8 vierkante poten en een gestoffeerd hoofdbord. De beweegbare pocket veren matrassen met een dikte van circa 19 centimeter zorgen voor een perfecte nachtrust! De metalen pocket spiraalveren van een boxspring elektrisch zijn per stuk verpakt in een zakje, ook wel pocket genoemd. De pockets zorgen ervoor dat het lichaamsgewicht goed over het matras verdeeld wordt. Dit maakt onze boxspring in elektrisch uitvoering een echt top product!

Goedkope boxspring 160x200   Boxspring aanbieding 160x200   Boxspring 160x200 leer  Boxspring 160x200 Swiss

                Elektrische Boxspring Sevilla                                                  Boxspring Houston                                                  Boxspring Mumbai                                            Boxspring Miami

Elektrische boxspring kopen; waar moet je op letten?

Het is belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig model dat is ontworpen met uw comfort in gedachten. Een goede elektrische boxspring moet onder andere beschikken over een stevige en duurzame boxspringbasis, een matras van goede kwaliteit en een krachtige en stille motor. Daarnaast zijn er ook tal van extra opties beschikbaar om uw slaapervaring nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan verlichting onder het bed en een afstandsbediening om de hoogte en stand van het bed te regelen. Bij het kiezen van een elektrische boxspring is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte en stijl van uw slaapkamer. Kies een model dat past bij de grootte van je kamer en dat past bij de rest van het interieur.

Boxspring elektrisch is duurzaam

Je hebt vast al van veel mensen om je heen gehoord dat een boxspring elektrisch zo lekker ligt en superhandig is, maar waar zit het geheim dan in? Dit zit ‘m in het matras. Het beweegbare matras van een elektrisch verstelbare boxspring heeft namelijk 5 comfortzones. Dit zijn zachtere zones op bijvoorbeeld schouderhoogte of ter hoogte van je heupen, zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Op deze manier wordt de wervelkolom goed rechtgehouden, wat maakt dat je heel comfortabel ligt. Daar is dus goed over nagedacht! Mooie bijkomstigheid is dat vanwege de samenstelling, het matras van een elektrische boxspring een vochtregulerende en ventilerende werking heeft. Dit vergroot de duurzaamheid van het matras aanzienlijk waardoor je jaren profijt zult hebben van je heerlijke boxspring met elektrisch beweegbare delen!

Elektrisch verstelbare boxspring

We bieden de elektrische boxsprings in de volgende maten: 140x200, 160x200 en 180x200. Ook bieden we extra lengtematen aan, namelijk de lengtes 210 en 220 cm. Meet voordat je tot aankoop overgaat goed de afmetingen van je slaapkamer. Voor wat betreft een boxspring die elektrisch is, zal dat gelukkig niet veel werk zijn: vanwege de vorm van het bed zonder board of rand rondom, is de boxspring erg compact. Je hoeft geen rekening te houden met een extra breedte door bijvoorbeeld een extra bedombouw. Op onze website staan de afmetingen exact vermeld. Wel zo handig!

Kortom, een elektrische boxspring kan een uitstekende keuze zijn voor wie op zoek is naar een goede nachtrust en meer comfort in bed. Met de vele beschikbare opties en het brede scala aan modellen zul je zeker een elektrische boxspring vinden die aan je individuele behoeften en voorkeuren voldoet. Heb je nog vragen over onze elektrische boxspring? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Telefonisch, via de e-mail of met de handige chatondersteuning. Onze klantenservice staat voor je klaar om alle vragen snel te beantwoorden!

vergelijk 0