Hoeslaken

Hoeslaken kopen? Bestel eenvoudig online!

Een hoeslaken beschermt je matras tegen vocht en vuil en houdt je matrassen schoon en fris. De hoeslakens van Beddenplein hebben elastiek aan de zijkanten, zodat deze ook tijdens het slapen goed om je matras blijven zitten. Zo zijn de hoeslakens ook geschikt voor de meest onrustige slapers. En of je nu een dik of een dun matras hebt, een hoeslaken van Beddenplein past altijd perfect om jouw matras, dankzij de verschillende maten en de zeer rekbare kwaliteit.

Bescherm je matras met een hoeslaken

Een hoeslaken is een belangrijk onderdeel van je beddengoed. Het vangt bijvoorbeeld veel transpiratievocht op, wat jouw matras beschermt tegen kringen die er niet meer uitgaan. Een hoeslaken beschermt niet alleen je matras, het zorgt daarnaast ook voor sfeer in je slaapkamer. Voor optimale bescherming van jouw matras, raden we je aan om naast een matras hoeslaken ook een molton onder je hoeslaken te gebruiken.

Splittopper matras hoeslaken

Heb je een splittopmatras en ben je op zoek naar een splittopper matras hoeslaken? Ook dan ben je bij Beddenplein aan het juiste adres. Een splittopper hoeslaken is de ideale oplossing voor het verstellen van je tweepersoons topper op een elektrische boxspring. Dankzij de handige naad bovenaan kun je zo de elektrische onderdelen eenvoudig los van elkaar bewegen. Zo geniet je van de voordelen van een splittopper en tegelijkertijd van een beschermd en fris topmatras.

Hoeslakens kopen voor een scherpe prijs

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor een hoeslaken. Daarom heeft Beddenplein hoeslakens voor een scherpe prijs. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld een hoeslaken 4-pack in ons assortiment, zodat je voor een een langere tijd voorzien bent en verzekerd bent van een lage prijs. Onze hoeslakens zijn te koop in verschillende neutrale kleuren, zoals grijs en wit. Ideaal voor iedereen die graag in een neutrale slaapkamer slaapt. Een heerlijke nachtrust is gegarandeerd met een hoeslaken van Beddenplein! 

vergelijk 0