Boxspring bestellen

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Boxspring bestellen? Bekijk ons ruime assortiment!

Ben je op zoek naar een boxspring die jarenlang meegaat? Maak kennis met de uitstekende kwaliteit en optimaal comfort van de boxsprings van Beddenplein. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd wel een boxspring die bij je past; van een tweepersoons boxspring met geveerde boxen tot een elektrische boxspring in lederlook. Een boxspring bestellen is eenvoudiger dan ooit. Bij Beddenplein stel je namelijk binnen een paar klikken jouw ideale boxspring samen en kun je jouw boxspring bestellen vanuit huis! 

Deskundig advies

Voor je een nieuwe boxspring gaat bestellen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de boxspring bij jouw wensen aansluit. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste boxspring. We kijken naar je slaapstijl, lichaam en behoeften. Slaap je bijvoorbeeld vaak op de buik of juist op de rug? Vind je een hard matras fijn of juist een matras die meebeweegt? Aan de hand van diverse criteria vinden wij voor jou de meest geschikte boxspring. Daarnaast helpen we je, mocht dit gewenst zijn, ook bij het bestellen van de boxspring.

Jouw ideale boxspring bestellen

Wanneer je een boxspring gaat bestellen, wil je natuurlijk wel dat deze perfect in jouw slaapkamer past. Beddenplein heeft een ruime keuze op het gebied van design. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren, hoofdborden, hoogtes en pootjes. Kies jouw ideale boxspringcombinatie en klik op ‘product samenstellen’. Hier kun je eenvoudig de gewenste kleur, poten, hoofdbord en dergelijke kiezen. Zo is er altijd een boxspring die past in jouw slaapkamer. 

Snelle levering van jouw bestelde boxspring

Wij garanderen een snelle levering van de boxspring die je online wilt bestellen. Vrijwel al onze boxsprings zijn direct op voorraad, waardoor wij deze binnen 14 dagen in heel Nederland en België kunnen leveren. Daarnaast verzenden wij al onze boxsprings gratis, zodat je jouw ideale boxspring zonder zorgen kunt bestellen.

vergelijk 0