Matrassen

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte

Matrassen

Een goed matras vormt de basis voor een goede nachtrust. Er zijn veel verschillende soorten matrassen voor verschillende lichaamstypen. Maar waar moet je precies op letten bij het uitzoeken van een een nieuw matras? Een ‘goed’ matras is natuurlijk persoonlijk, maar er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras. Een matras dient bijvoorbeeld te zorgen voor voldoende ondersteuning van lichaamspunten en moet fijn ligcomfort bieden. Bij Beddenplein vind je een uitgebreid assortiment matrassen, van stevige ondersteuning tot zachte matrassen waar je heerlijk in wegzakt. 

Pocketveringmatrassen

Een pocketvering matras is gevuld met stalen veren die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (pockets). De zakjes zijn gemaakt van een synthetisch non-woven materiaal en de stalen veren zijn gemaakt van staaldraad. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die wordt uitgeoefend en dat de veren niet in elkaar vast komen te zitten. Het comfort van een pocketvering matras wordt bepaald door het aantal veren per m2. Wij raden pocketveringmatrassen aan bij rugklachten.

Koudschuimmatrassen

Een koudschuim matras heeft een zeer goede veerkracht. Koudschuim past zich snel aan de vorm van je lichaam aan, maar veert ook snel weer terug. Je kunt dus wel spreken van een gedegen matras die veel stevigheid biedt. Hierdoor wordt draaien makkelijker en lig je dus comfortabeler. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over kuilvorming. Een koudschuim matras gaat namelijk jaren mee; 10 jaar of langer, mits goed onderhouden. Naast een veerkrachtig matras voor jouw boxspring is een koudschuim matras dus ook erg duurzaam.

Welke maat matras zoek je? 

Matrassen zijn er in verschillende soorten en maten. Of je nu een een eenpersoons matras of tweepersoons matras zoekt,bij Beddenplein ben je altijd aan het juiste adres voor een matras die past bij jouw slaapsysteem en slaapvoorkeuren. Bijvoorbeeld een standaard eenpersoons matras van 90x200, een tweepersoons matras van 180x200 of een extra lang matras van 160x220. Beddenplein bezorgt ieder formaat matras snel bij jou thuis! 

vergelijk 0