Dekbedovertrekken

Dekbedovertrek kopen? Bekijk ons ruime assortiment!

Ons ruime assortiment luxe dekbedovertrekken bevat diverse overtrekken in verschillende kleuren en dessins. Kies bijvoorbeeld voor een bloemenprint of een rustige effen kleur. Onze dekbedovertrekken zijn stijlvol en tijdloos. 

Verschillende materialen

Beddenplein heeft diverse soorten dekbedovertrekken in verschillende kwaliteiten. Bijvoorbeeld katoenen dekbedovertrekken. Katoen is goed ademend en sterk vochtregulerend. Het voelt zacht aan en vormt zich soepel naar het lichaam. Daarnaast hebben we ook luxe dekbedovertrekken van katoensatijn. Deze zijn gemaakt van 100% katoen, maar bieden de voordelen van een satijnweving, waardoor het dekbedovertrek gladder aanvoelt en een luxere uitstraling krijgt.

Dekbedovertrek 1-persoons en 2-persoons

In de webshop van Beddenplein vind je tijdloze, luxe dekbedovertrekken. Net zoals bij onze boxsprings, matrassen en andere producten bieden we ook onze dekbedovertrekken aan in 1-persoons en 2-persoons. Zo is er altijd een dekbedovertrek die past op jouw bed. Tevens bevat ons uitgebreide assortiment dekbedovertrekken de leukste kinderdekbedovertrekken

vergelijk 0