Matras

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte

Een nieuw matras nodig? Kies het juiste matras!

Een goed matras vormt de basis voor een goede nachtrust. Een vereiste voor een comfortabele nachtrust is dan ook het kiezen voor een matras die past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Bij Beddenplein vind je verschillende soorten matrassen, zoals een koudschuim matras en een pocketvering matras. Wist je dat een koudschuim matras en een pocketvering matras veel van elkaar verschillen? Beiden zijn overigens geschikte matrassen voor op een boxspring of een bed met lattenbodem. 

Koudschuim matras: uitstekende luchtcirculatie en ventilatie

Dankzij de open celstructuur van een koudschuim matras, is dit type matras goed in staat om vocht op te nemen en om te ventileren. Dus als jij het van nature snel (te) warm hebt in bed, kan een koudschuim matras uitkomst bieden. Daarnaast vertoont een koudschuim matras weinig tot geen kuilvorming. Hierdoor gaat dit type matras jarenlang mee. Een ideaal boxspring matras dus!

Pocketvering matras: verstevigde comfortzones

De kwaliteit van een pocketvering matras hangt af van het aantal veren per m2. Daarnaast biedt een pocketvering matras verschillende comfortzones, die extra ondersteuning bieden tijdens de nachtrust. Dit zijn drukpunten, zoals bij de heupen en schouders. Tevens is een pocketvering matras zeer hygiënisch, omdat het matras goed ventileert. Bij Beddenplein vind je alleen pocketvering matrassen met een hoog aantal veren per m2. Zo verzekeren we je van het allerbeste comfort. 

Koop jouw boxspring matras voordelig bij Beddenplein

Of je nu op zoek bent naar een matras voor je nieuwe boxspring of simpelweg je matrassen wilt vernieuwen, bij Beddenplein ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. En dankzij ons ruime aanbod is er altijd wel een boxspring matras die voldoet aan jouw wensen en de maten van jouw boxspring. Ben je op zoek naar een complete bedoplossing, inclusief matrassen? Bekijk dan het complete aanbod boxsprings.

vergelijk 0