Luxe boxspring

 • Prijs
 • Breedte
 • Lengte
 • Materiaal
 • Functionaliteit
 • Showroom

Wat is een luxe boxspring?

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor onze gezondheid en welzijn. Daarom is het belangrijk om te investeren in een comfortabel bed dat ons de juiste ondersteuning en ontspanning biedt. Als je op zoek bent naar de ultieme slaapervaring, dan is een luxe boxspring een uitstekende keuze.

Een luxe boxspring is een bed dat bestaat uit meerdere lagen en materialen. Het bestaat meestal uit een boxspring bodem met daarbovenop een comfortabel matras en een topmatras. Het geheel rust op stevige poten die het gewicht van het bed en de slapers dragen. Dit type bed biedt een goede ondersteuning en is geschikt voor alle soorten slapers, of je nu een rug-, buik- of zijslaper bent.

Luxe boxspring New York   Boxspring aanbieding 160x200   Luxe boxspring London  

                     Boxspring New York                                                         Boxspring Bronx                                                          Boxspring London   

Luxe boxspring kopen? Bekijk ons ruime assortiment!

Een boxspring is de meest luxe versie van een bed. Ben je op zoek naar een luxe boxspring, maar wil je niet te veel betalen? Kies dan voor een boxspring van Beddenplein. In onze online shop vind je een ruim assortiment luxe boxsprings in veel verschillende uitvoeringen. Van elektrische boxsprings tot kingsize boxsprings. Er is altijd wel een boxspring die bij je past. In de categorie tweepersoons boxspring vind je onze luxe boxsprings tegen zeer scherpe prijzen. 

Hotelkwaliteit boxsprings 

Niet voor niets vind je onze boxsprings vaak terug in hotels. De kwaliteit van onze boxsprings is namelijk erg hoog, waardoor je ook thuis het comfort van slapen in een hotel ervaart. We hebben verschillende soorten boxsprings in ons assortiment, maar je bent altijd verzekerd van een luxe boxspring van hoge kwaliteit. 

Duurzaam, luxe boxspring

Een luxe boxspring kan ook bijdragen aan de duurzaamheid van het bed. Het bed gaat vaak langer mee dan een traditioneel bed, omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap is vervaardigd. Daarnaast kan een luxe boxspring worden gereinigd en onderhouden om de levensduur te verlengen.

De voordelen van Beddenplein

Kies je voor een boxspring van Beddenplein? Dan slaap je gegarandeerd in ongekende luxe. Daarnaast profiteer je van meer voordelen:

 • Snelle levering.
 • Gratis verzending.
 • Altijd een scherpe prijs.
 • Gratis (online) advies.
 • 90 dagen slaapgarantie.
 • Betalen bij aflevering.

Voor welke luxe boxspring kies jij? 

Voor een heerlijke nachtrust met een optimale ondersteuning kies je voor een luxe boxspring. Een boxspring bezorgt je niet alleen een geweldige nachtrust, maar ziet er ook chique en stijlvol uit. We hebben een ruim assortiment, waardoor er altijd een boxspring is die bij je past. Maar dit kan het tevens lastig maken om een weloverwogen keuze te maken. Onze slaapspecialisten helpen je daarom graag bij het samenstellen van jouw ideale, luxe boxspring. Neem contact met ons op voor advies en antwoord op al je vragen.

vergelijk 0