Boxspring grijs

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Op zoek naar een grijze boxspring?

Thuis net zo slapen als in een luxe hotel? Kies dan voor een boxspring. Beddenplein heeft een ruim assortiment boxsprings, zoals eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings en elektrische boxsprings. Zo is er altijd een boxspring die past bij je wensen en budget. De meest populaire boxsprings uit ons assortiment zijn bij uitstek de grijze boxsprings. Een grijze boxspring past namelijk in vrijwel iedere slaapkamer. Deze neutrale kleur geeft de slaapkamer een rustige en tijdloze uitstraling om een oase van rust te creëren.   

Ruime kleurkeuze 

Een grijze boxspring is natuurlijk een prachtige basis voor je slaapkamer. Maar ga je liever voor een meer uitgesproken tint? Kies dan een van onze andere kleuren, zoals olijfgroen, hemelsblauw, okergeel of rood. Wil je een iets spannendere kleurtint, maar wel een tijdloze uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor een crème of zwarte boxspring. 

Stel jouw ideale boxspring samen

Naast een ruime kleurkeuze, kun je de boxspring ook geheel zelf samenstellen. Denk hierbij aan verschillende soorten hoofdborden, topmatrassen en poten. Kies eventueel voor bijpassende nachtkastjes, die precies matchen bij jouw grijze boxspring. Binnen een paar stappen heb je jouw droomboxspring samengesteld. Je geniet daarnaast van 90 dagen slaapgarantie op ons gehele assortiment boxsprings.

Grijze boxspring kopen?

Vrijwel al onze boxsprings zijn verkrijgbaar in de kleur grijs, waardoor je een ruime modelkeuze hebt. Bijvoorbeeld een van onze bestverkochte boxsprings, de Boxspring Ibiza. Of een luxe, elektrische variant, zoals de Boxspring Stockholm. Hierboven zie je de gehele collectie grijze boxsprings. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze grijze boxsprings en helpen je graag bij het maken van de juiste keus.

vergelijk 0