2 persoons boxspring

 • Prijs
 • Breedte
 • Lengte
 • Materiaal
 • Functionaliteit
 • Showroom

2 persoons boxspring met goede ventilatie

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol bed voor twee personen? Overweeg dan een tweepersoons boxspring! Een boxspring is een populair type bed dat bestaat uit meerdere lagen, waaronder een comfortabele matras en een stevige boxspring bodem.

De term 2 persoons boxspring wordt eigenlijk gebruikt voor een boxspring-combinatie. Vroeger werd namelijk alleen het onderstel de boxspring genoemd. Dit was een box van veren, heel anders dan wat men gewend was van het standaard bedstysteem, dat in de regel bestond uit een ombouw en lattenbodem. Hier bovenop legde je dan het matras. Een boxspring-combinatie is een verend matras met binnenvering op een onderstel, dat meestal bestaat uit een gestoffeerde box met veren. Door de open vering van een 2 persoons boxspring is de regulering van vocht en ventilatie goed. Dit is een fijn pluspunt. Net als de hogere instap van een boxspring 2 persoons, wat ook vaak als voordeel wordt gezien. Tot slot willen we nog benoemen dat boxsprings veel langer meegaan dan een regulier bed. Dit komt door de veren, hierdoor is dit type bed veel beter bestand tegen het gewicht van een menselijk lichaam dan een lattenbodem.

Boxspring 160x200 Verona main  Boxspring 160x200 Verona detail 1  Boxspring 160x200 Verona detail 3  Boxspring 160x200 Verona detail 3

                                                                                                                          Boxspring Verona

Boxspring 2 persoons voor goede ondersteuning

Een tweepersoons boxspring brengt je naast een geweldige aanvulling op een stijlvol slaapkamer interieur, tevens een goede ondersteuning aan je lichaam. Hierdoor zal je nachtrust beter zijn dan ooit tevoren. Een boxspring 2 persoons bed ondersteunt daar waar je lichaam dit het hardste nodig heeft. Het matras levert daar natuurlijk de belangrijkste bijdrage aan. Verder staat een tweepersoons boxspring bekend om zijn chique, strakke en sfeervolle uitstraling waardoor het in ieder interieur past. Ben je benieuwd naar hoe onze bedden slapen en bij jouw slaapkamerinrichting passen? Aarzel dan niet en bestel eenvoudig via onze webshop, we bieden namelijk de mogelijkheid om de boxspring 2 persoons combinatie 90 dagen uit te proberen zonder verplichtingen!

De voordelen van een tweepersoons boxspring op een rij

 • Comfortabel: Een tweepersoons boxspring biedt een uitstekend slaapcomfort, omdat het een zacht en verend matras heeft met daarbovenop een ondersteunende topmatras. Hierdoor wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld en biedt het de juiste ondersteuning aan het hele lichaam.
 • Duurzaam: Boxsprings gaan meestal langer mee dan gewone bedden, omdat ze zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze zijn ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan en hun kwaliteit te behouden, waardoor ze een goede investering zijn op de lange termijn.
 • Stijlvol: Tweepersoons boxsprings hebben een luxe en stijlvolle uitstraling die past bij verschillende slaapkamerstijlen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en designs, zodat je altijd een boxspring kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur.
 • Goede ventilatie: Een tweepersoons boxspring heeft een open structuur, waardoor er goede ventilatie mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat vocht en warmte worden afgevoerd en de matrassen langer schoon en fris blijven.
 • Makkelijk in- en uitstappen: Boxsprings zijn meestal hoger dan gewone bedden, waardoor het gemakkelijker is om in- en uit bed te stappen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met fysieke beperkingen, zoals ouderen of mensen met rugproblemen.

Goedkope boxspring 160x200   Boxspring aanbieding 160x200   Boxspring 160x200 leer  

                     Boxspring Ibiza                                                         Boxspring Napels                                                          Boxspring Sevilla                                             

Tweepersoons boxspring met topmatras

Bij de aanschaf van een tweepersoons boxspring zou je meteen de toevoeging van een topmatras kunnen overwegen. Vaak wordt de boxspring uitgebreid met een topper over het matras, wat voor nog meer comfort aan je lichaam zorgt. Op die manier heb je 2 matrassen op elkaar wat voor een zeer goede nachtrust zorgt. Bij Beddenplein.nl verkopen we zowel traagschuim als koudschuim toppers. Daarnaast zijn deze matrassen altijd antiallergisch en is het tijk van het topmatras afritsbaar, waardoor het gewoon in de wasmachine meekan, geen probleem! Een echte topper dus! Net als al ons aanbod op gebied van een 2 persoons boxspring!

vergelijk 0