Goedkoop eenpersoonsbed

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Goedkoop eenpersoonsbed? Bekijk ons ruime aanbod!

In onze ruime collectie boxsprings vind je natuurlijk ook een breed aanbod goedkope eenpersoonsbedden voor een stijlvolle slaapkamer. Een afmeting van 90x200 zien we vaak terug in een kinderkamer, maar ook boxsprings voor tieners en senioren komen veel in een eenpersoons afmeting voor. Het aanbod is hoe dan ook erg groot. Van goedkope eenpersoonsbedden met een strakke uitstraling en zwarte pootjes tot aan bijvoorbeeld een warme beige kleur met brede zilveren poten. Daarnaast hebben we eenpersoonsbedden met extra lange lengtematen, tot 220 centimeter lang. 

Eenpersoonsbed met of zonder matras?

Wij bieden een ruim assortiment goedkope eenpersoonsbedden. Ons assortiment bestaat uit complete boxsprings, inclusief matras, elektrische boxsprings en boxsprings zonder matras. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld zelf nog een goed matras hebt. Zo wordt jouw eenpersoonsbed nóg goedkoper! Wanneer je op zoek bent naar een compleet eenpersoonsbed, kun je natuurlijk ook kiezen voor een eenpersoonsbed met matras en eventueel een topmatras voor extra comfort. 

Bespaar veel tijd én geld!

De zoektocht naar het juiste eenpersoonsbed kan lang duren, tenzij je het slim aanpakt. Bij Beddenplein koop je een online een goedkoop eenpersoonsbed, die je eenvoudig zelf samenstelt. Zo levert een goedkoop eenpersoonsbed kopen online voordeel en gemak op. We komen je boxspring zelfs gratis thuisbezorgen! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw droombed bestellen en wachten tot de deurbel gaat. Dat is de service van Beddenplein! 

Geniet van scherpe aanbiedingen op eenpersoonsbedden

Met een eenpersoonsbed van Beddenplein geniet je altijd van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij vaak aantrekkelijke kortingen, zodat je kunt genieten van een stijlvol, kwalitatief én goedkoop eenpersoonsbed. Dankzij onze ruime voorraad is jouw goedkope eenpersoonsbed altijd direct op voorraad. Zo kunnen we tevens snelle levering garanderen.

vergelijk 0