Bedden online kopen

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Bedden online kopen? Bekijk ons ruime assortiment

Een goed bed is noodzakelijk voor een goede nachtrust. Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring, omdat jouw huidige bed je geen fijne nachtrust meer kan geven? Ons assortiment varieert van tweepersoonsbedden tot luxe kingsize boxsprings. Wil je een van deze bedden online kopen? Bekijk dan ons ruime aanbod bedden die je online kunt kopen en passen bij jouw slaapvoorkeuren en slaapkamer. 

Een bed online kopen: welke is het meest geschikt voor jou?

Smaak is natuurlijk een grote bepalende factor voor het kiezen van het juiste bed. Er zijn echter nog meer factoren die de keuze beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om verschillende soorten bedden te overwegen voor je een van de bedden online koopt. Denk bijvoorbeeld aan je slaaphouding, lengte en gewicht. Bij Beddenplein kun je jouw boxspring helemaal zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat, wanneer je een van onze bedden online wilt kopen, er altijd een geschikt bed voor jou tussenzit. 

Hulp en advies bij bedden online kopen

In de ‘online bedden jungle’ kan het lastig zijn om jouw droomboxspring te vinden. Er is zoveel keus en er zoveel verschillende factoren om op te letten bij het kopen van bedden online. Beddenplein biedt je graag een positieve ervaring als het gaat om bedden online kopen. Daarom geven we gratis (online) advies. Zo zijn we beschikbaar via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp. Onze klantenservice geeft je graag, 7 dagen in de week, passend advies en beantwoord al je vragen. Zo ben je niet alleen verzekerd van een zeer scherpe prijs, maar ook van de juiste keuze boxspring die past bij jouw lichaam.

Snelle levering van jouw online gekochte bed

Wij garanderen een snelle levering van onze bedden die je online kunt kopen. Vrijwel al onze bedden zijn direct op voorraad, waardoor wij deze binnen 14 dagen in heel Nederland en België kunnen leveren. Daarnaast verzenden wij al onze boxsprings gratis, zodat je jouw ideale bed online en zonder zorgen kunt kopen.

vergelijk 0