Topmatras

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte

Topmatras voor verlenging levensduur van matrasoppervlak

Heerlijk is dat: genieten van je net nieuw aangeschafte matras of boxspring. Natuurlijk wil je er jarenlang plezier van hebben en kunnen genieten van je fijne schone matrassen. Door het gebruik van een topmatras, kan je de levensduur van het matrasoppervlak aanzienlijk verlengen. Hét voordeel van een topmatras is dat je slaapt in een schonere omgeving. De toppers nemen namelijk goed vocht en mijten op, waardoor je matras in perfecte staat blijft! We verkopen zowel het koudschuim topmatras als het traagschuim topmatras. Beide varianten geven een heerlijk comfortabel gevoel en zijn lekker koel en luchtdoorlatend.

Koudschuim topmatras met goede vochtregulering

Leg het koudschuim topmatras op je bed en geniet van een onverstoorde nachtrust. Een koudschuim topmatras zorgt voor een vochtregulerende werking en heeft goede ventilatie. Bijkomend pluspunt: doordat het materiaal uit koudschuim bestaat, is dit vormvast en kan het hierdoor ook makkelijker een wat zwaarder gewicht aan. En dat is precies de reden waarom een koudschuim matras vaak wordt gebruikt in ziekenhuizen. Het kan grote gewichtsverschillen compenseren, het gaat lang mee en is bovendien gemakkelijk schoon te maken.

Traagschuim topmatras past zich aan

Heeft u last van lichamelijke klachten? Dan is een traagschuim topmatras misschien wel de oplossing. Traagschuim reageert op de lichaamswarmte door op de plekken waar het lichaam warmer is, zachter en soepeler te worden. Het lichaamsgewicht wordt over een groot aantal cellen verspreid en hierdoor zullen de plekken waar druk op komt te staan, ontlast worden. Het traagschuim topmatras past zich dus aan je lichaamsvorm aan. De ochtenden dat je opstond met lage rugpijn, schouders dit vastzitten of een stijve nek, zouden hierdoor voortaan tot het verleden kunnen behoren.

Waarom een topmatras?

Je matras werkt helaas als een magneet voor vuil en stof. Daarnaast verliezen we elke nacht 2-10 dl aan vocht in onze slaap. Dit vocht trekt in ons matras en beddengoed en laat zijn sporen na. Frisse lucht is een van de beste remedies tegen vocht en huisstofmijt. Je krijgt de beste ventilatie door je matras regelmatig te luchten: zet het topmatras en het matras - deels - rechtop en laat het slaapkamerraam wijd open staan. Dit zorgt voor een goede ventilatie van zowel je slaapkamer als je bed. Een topper is de ideale oplossing om je matras fris en nieuw te houden. Overigens zijn toppers ook makkelijker te onderhouden dan een groot standaard matras, aangezien de meeste topmatrassen een wasbare tijk hebben. Ben je al overtuigd of heb je nog vragen? Bel dan met onze klantenservice of maak gebruik van onze handige chat!

vergelijk 0