Beddenwinkel

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Beddenplein; jouw online beddenwinkel!

Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden, iedere dag weer? Maak kennis met Beddenplein! Wij hebben een groot assortiment complete boxsprings, maar ook een ruim aanbod bedaccessoires. Denk hierbij aan topmatrassen, dekbedden, hoeslakens en nachtkastjes. Beddenplein is dan ook een complete beddenwinkel, maar dan online! Hier vind je overzichtelijk en snel alle informatie over onze producten. 

De voordelen van een online beddenwinkel

Het grote voordeel van een online beddenwinkel is dat je geen hele dag hoeft uit te trekken om jouw ideale boxspring te vinden. Je stelt jouw boxspring namelijk eenvoudig online samen en wij komen deze binnen twee weken gratis bij je bezorgen. Je kiest hiervoor zelf de gewenste afleverdatum. Daarnaast vind je in onze online beddenwinkel alle benodigdheden voor jouw bed. Ook deze bestel je eenvoudig online in onze beddenwinkel.

Deskundig beddenwinkel advies

Deskundig advies, zoals in een beddenwinkel, maar dan vanaf de bank? Beddenplein geeft deskundig advies via chat, e-mail, telefoon en WhatsApp. Zo hoef je er niet op uit en ontvang je jouw bestelling binnen een aantal dagen gratis thuis! Voor deskundig advies hoef je dus niet per se naar een beddenwinkel. In de online beddenwinkel van Beddenplein vind je alle producten overzichtelijk, onder verschillende categoriepagina’s. Bestel je jouw boxspring via onze online beddenwinkel? Dan profiteer je tevens van 90 dagen slaapgarantie.

Liever zien, voelen en testen? Bezoek onze showroom!

Sommige mensen geven de voorkeur aan het brengen van een bezoek aan een fysieke beddenwinkel. Daarom hebben we naast een online beddenwinkel ook een showroom, voor iedereen die onze producten graag wil zien, voelen en testen. Ben je benieuwd naar onze showroom? Neem voor afspraken en deskundig advies contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

vergelijk 0