Boxspring kopen

 • Prijs
 • Breedte
 • Lengte
 • Materiaal
 • Functionaliteit
 • Showroom

Boxspring kopen voor comfortabele nachtrust

Niemand is hetzelfde en dat geldt zeker voor ieders slaappatroon. De een valt zo in slaap, de ander ligt eerst een half uur te draaien. Wat je slaaproutine ook is, het is belangrijk om een goede boxspring te kopen. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een comfortabel bed met een hoogwaardig pocketvering of koudschuim matras. De eerstgenoemde worden ook wel polyether matrassen genoemd, dit zijn de eerste generatie synthetische anti allergie matrassen. De matrassen zijn veerkrachtig en duurzaam. Een groot voordeel van de pocketvering matrassen is de aantrekkelijke prijs die wij hanteren bij het boxspring bed kopen met bovendien een goede kwaliteitsverhouding. Of ga voor de heerlijke kwaliteit van een pocketveringsmatras. Deze matrassen zijn afgedekt met een nasa/traagschuim afdeklaag voor extra slaapcomfort. Wel zo handig om te weten als je een goede boxspring wil kopen!

   Boxspring 160x200 Verona main  Boxspring 160x200 Verona detail 1  Boxspring 160x200 Verona detail 3  Boxspring 160x200 Verona detail 3

                                                                                                                          Boxspring Verona

Goedkope boxspring kopen

Als je op zoek bent naar een goede nachtrust, is een boxspring een uitstekende keuze. Een boxspring bestaat uit een onderstel met veren, een matras en vaak ook een topper. Het biedt veel ondersteuning en comfort, wat resulteert in een goede nachtrust. Het vinden van een goedkope boxspring die ook goed is qua kwaliteit kan echter lastig zijn. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om een goede boxspring te vinden voor een scherpe prijs. Bijvoorbeeld door goed te kijken naar aanbiedingen. Bij Beddenplein vind je goedkope boxsprings tegen een scherpe prijs, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust zonder de hoofdprijs te betalen.

Boxspring bed kopen met topmatras

We bieden daarnaast de keuze uit een traagschuim of koudschuim topmatras. De kenmerken van een traagschuim topmatras:

 • Dit matras reageert op lichaamstemperaturen;
 • Het is druk verlagend;
 • Wordt vaak aangeraden bij lichamelijke klachten, zoals pijn in de rug;
 • Kan minder gewicht aan dan een koudschuim topmatras.

Het koudschuim topmatras heeft ook een aantal specifieke kenmerken:

 • Dit matras staat bekend om zijn goede ventilatie;
 • Er is geen tot nauwelijks sprake van kuilvorming;
 • Je bent verzekerd van een stevig ligcomfort.

Bovendien let je bij het boxspring bed kopen natuurlijk tevens op andere zaken en voorkeuren, zoals: elektrisch verstelbaar ja of nee, soort stoffering en kleur van de meubelstof? Bedenk je dus voordat je een boxspring bed gaat kopen, waar je voorkeur naar uitgaat. Dat maakt de uiteindelijke keuze makkelijker. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Goede, goedkope boxspring kopen via Beddenplein.nl

We ondersteunen je bij het boxspring kopen met professioneel advies. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om de ins- en outs over de bedden met je te kunnen delen. Voer je bestelling in op onze website en je zult erachter komen dat een goede boxspring kopen nog nooit zo eenvoudig is geweest! Doe jezelf meteen een heerlijk zacht dekbed cadeau; 4-jaargetijden of microvezel met daarbij een fijne set kussens en je zult slapen als een roos! Boxspring bed kopen bij Beddenplein.nl; voor iedereen die van gemak én kwaliteit houdt!

vergelijk 0