Twijfelaar boxspring

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Twijfelaar bed: de ideale tussenvorm

Ben je op zoek naar een twijfelaar? Dan ben je bij Beddenplein aan het juiste adres. Een twijfelaar bed is ruimtebesparend en dus ideaal als de ruimte waarin het bed komt te staan relatief klein is. Ook wanneer je alleen slaapt, maar toch wat extra slaapruimte wilt, is een twijfelaar een goede keus. De naam twijfelaar is een verwijzing naar de breedte van het bed. Een twijfelaar is met 120 centimeter namelijk net wat breder dan een standaard eenpersoonsbed van gemiddeld 90 centimeter, maar een stukje smaller dan een klein tweepersoonsbed van gemiddeld 140 centimeter. 

   Boxspring 160x200 Verona main  Boxspring 160x200 Verona detail 1  Boxspring 160x200 Verona detail 3  Boxspring 160x200 Verona detail 3

                                                                                                                          Boxspring Verona

De samenstelling van je bed

Bij het samenstellen van je twijfelaar bed is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Allereerst natuurlijk het comfort. Slaapcomfort wordt onder andere bepaald door het type vering en het type (top)matras. Ook kun je kiezen voor een vlakke boxspring of een elektrische boxspring. Daarnaast speelt sfeer ook een grote rol. Zorg dat je bij de aanschaf van jouw twijfelaar rekening houdt met het kleurenpalet van je slaapkamer. Ook materiaalkeuze is belangrijk. Vaak past een stoffen boxspring in iedere slaapkamer.

Twijfelaars in verschillende stijlen

Dankzij ons brede assortiment vind je altijd het juiste twijfelaar bed die past in jouw slaapkamer, maar ook zeker past bij jouw wensen qua ligcomfort. Wij bieden daarnaast een ruime kleurkeuze, zodat het bed altijd past bij jouw interieur. Of je nu een moderne twijfelaar zoekt of een kinderboxspring voor je zoon of dochter, voor iedere slaapkamer heeft Beddenplein een passende twijfelaar.

De voordelen van een twijfelaar boxspring

Een twijfelaar boxspring biedt talloze voordelen. Allereerst biedt het meer ruimte om te bewegen dan een eenpersoonsbed, zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt in je slaapkamer. Bovendien zorgt de boxspring voor extra ondersteuning, waardoor je een betere nachtrust hebt en je uitgerust wakker wordt. Ten slotte is een twijfelaar boxspring ook een stijlvolle keuze voor je slaapkamerinrichting.

Een twijfelaar voor bedden outlet prijzen

Een twijfelaar bed bestel je eenvoudig bij Beddenplein. Je stelt jouw twijfelaar helemaal naar wens samen tegen bedden outlet prijzen. Zo hebben we bijvoorbeeld twijfelaars met een pocketvering matras, koudschuim matras en zelfs elektrische twijfelaar boxsprings. Toch liever een eenpersoons boxspring of een tweepersoons boxspring? Bekijk dan ons ruime aanbod box

vergelijk 0