Kinder dekbedovertrek

Kinder dekbedovertrek kopen? 

Kinder dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in tal van dessins. Geschikt voor zowel jonge, als wat oudere kinderen. De keuze voor een kinder dekbedovertrek is belangrijk, omdat kinderen vaak niet alleen in de slaapkamer zijn om te slapen, maar ook om bijvoorbeeld te spelen. Dankzij de onze scherpe prijzen op kinder dekbedovertrekken wordt het wisselen van dekbedovertrek plotseling een stuk leuker!

Dekbedovertrek 1-persoons

Wil je een kinder dekbedovertrek kopen? Kijk dan ook eens bij onze collectie dekbedovertrekken. Onze dekbedovertrekken voor kinderen hebben namelijk dezelfde maat als onze dekbedovertrekken 1-persoons. Een dekbedovertrek 1-persoons is 140x200/220 centimeter en een kinder dekbedovertrek is 140x200 centimeter. Zo bieden we je een ruimere keus kinder dekbedovertrekken. Een dekbedovertrek 1-persoons is tevens een goede keus wanneer je kind wat ouder wordt en een meer ‘volwassen’ dekbedovertrek zoekt. Bijvoorbeeld een effen dekbedovertrek 1-persoons in de kleur wit, grijs of taupe. Dit ziet er fris uit en straalt daarnaast ultieme rust uit.

Kinder dekbedovertrek wassen

Voor het wassen van kinder dekbedovertrekken geldt als eerste en belangrijkste regel: volg de aanwijzingen op het wasetiket. Wel zijn er een aantal algemene adviezen waarmee je kleuren en stoffen lang mooi houdt. Was het dekbedovertrek 1-persoons bijvoorbeeld binnenstebuiten en gebruik een vloeibaar wasmiddel in plaats van een poeder. Droog je beddengoed bij voorkeur aan de waslijn en laat het niet te lang in de wasmachine zitten. Daardoor kunnen de kleuren alsnog uitlopen.

Een kinder dekbedovertrek, nu wel heel voordelig!

Bij Beddenplein zijn de kinder dekbedovertrekken zeer scherp geprijsd. Handig! Vooral als de lievelingskleur of de smaak van je kind vaak veranderd. Een goedkoop 1-persoons dekbedovertrek voor kinderen koop je daarom eenvoudig online bij Beddenplein. Wil je meer informatie over onze (kinder) dekbedovertrekken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze slaapspecialisten beantwoorden graag al je vragen!

vergelijk 0