Boxspring zonder matras

Boxspring zonder matras in diverse maten

Iedereen verdient een comfortabele nachtrust voor een scherpe prijs. Onze uitgebreide collectie goedkope boxsprings maakt dit mogelijk. Bij Beddenplein is het ook mogelijk om een los boxspring onderstel aan te schaffen. Je koopt dan geen matras, enkel een boxspringbodem. Vanaf €139,- heb je al een eenpersoons boxspring onderstel en vanaf €399,- een tweepersoons boxspring onderstel. Onze boxsprings zijn tevens verkrijgbaar in extra lange lengtematen tot 220 centimeter.

Boxspring Belijn Premium  BBoxspring Belijn Premium  Boxspring Belijn Premium  Boxspring Belijn Premium

                                                                                                                          Boxspring Belijn Premium

Waarom een boxspring zonder matras?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een boxspring zonder matras te kopen. Een van de belangrijkste redenen is dat het hen de mogelijkheid geeft om hun eigen matras te kiezen. Als je bijvoorbeeld al een matras hebt dat je lekker vindt liggen, kun je deze matras gewoon op de boxspring zonder matras leggen. Dit geeft je de flexibiliteit om een bed te creëren dat perfect is afgestemd op jouw individuele slaapbehoeften en voorkeuren.

Een andere reden waarom mensen kiezen voor een boxspring zonder matras is omdat ze op deze manier geld kunnen besparen. Als je al een kwalitatief hoogwaardige matras hebt, hoef je geen geld uit te geven aan een nieuwe matras. In plaats daarvan kun je een boxspring zonder matras kopen die past bij jouw stijl en budget.

Maak je boxspring compleet

Ben je voorzien van een goed matras die nog jaren meegaat? Heb je jouw ideale matras al gekocht of zoek je een ander soort matras dan welke standaard op een boxspring wordt geleverd? Dan is een boxspring zonder matras de ideale keus. Het grootste voordeel is dat je jouw huidige matras kunt gebruiken en zo je slaapcomfort die je gewend bent behoud. Daarnaast is deze boxspring zonder matras natuurlijk erg scherp geprijsd. Toch een nieuw matras erbij? Maak je bed dan eenvoudig compleet met een matras die bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren past. Beddenplein heeft een ruime collectie goedkope boxsprings, maar ook ruime keus pocketveringmatrassen en koudschuimmatrassen. Zo stel je jouw boxspring zonder matras gemakkelijk zelf samen. 

Waar moet je op letten?

Als je op zoek bent naar een boxspring zonder matras, zijn er een paar belangrijke dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de boxspring geschikt is voor het type matras dat je hebt. Niet alle boxsprings zijn geschikt voor alle soorten matrassen, dus het is belangrijk om dit van tevoren te controleren.

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de kwaliteit van de boxspring zonder matras. Zelfs als je geen matras nodig hebt, is het belangrijk om te investeren in een kwalitatief hoogwaardige boxspring. Een goede boxspring kan de levensduur van je matras verlengen en zorgen voor een comfortabele en ondersteunende nachtrust.

Goedkope boxspring kopen? Geniet van veel voordelen

Een goedkope boxspring bestellen bij Beddenplein biedt veel voordelen. Zo wordt de aanschaf van een compleet bed wel heel aantrekkelijk. Ook bij aankoop boxspring zonder matras geniet je van:

  • Betaling bij aflevering.
  • Gratis bezorging.
  • Het zelf kiezen van een bezorgdatum.
  • Gratis online advies.
  • 90 dagen slaapgarantie (vanaf een aankoopbedrag van €400,-).

Meer weten over onze collectie boxsprings zonder matrassen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe slaapoplossing en al een kwalitatief hoogwaardige matras hebt, kan een boxspring zonder matras een goede optie zijn. Door een boxspring zonder matras te kopen, krijg je de flexibiliteit om je eigen matras te kiezen en geld te besparen op je aankoop. Wil je meer informatie over onze boxsprings zonder matras, matrassen of hoe je jouw bed compleet maakt? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice. Onze slaapspecialisten beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je bij het maken van de juiste keus. 

vergelijk 0