Matras 90x200

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte

90x200 matras kopen? Bekijk ons ruime aanbod

Ben je op zoek naar een eenpersoons matras voor bijvoorbeeld je eigen bed, kinderbed of logeerbed? Wat de reden ook mag zijn, bij Beddenplein ben je aan het juiste adres voor complete boxsprings, maar ook losse matrassen in verschillende formaten en materialen. Iedereen heeft namelijk baat bij een goede nachtrust en om goed te slapen is een matras die past bij jouw lichaam en voorkeuren van groot belang. 

1-persoons matrassen in verschillende soorten en maten

Een eenpersoons matras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 90x200 matras, maar ook een wat groter matras van 120x200 voor als je graag wat meer ruimte wilt. Het kiezen van het juiste matras is voor iedereen anders. Zo heeft elk matras zijn eigen unieke kenmerken. Het ene matras heeft bijvoorbeeld een zachte ligging en houdt warmte vast, terwijl een ander matras veerkrachtige en ventilerende eigenschappen heeft. Wanneer je weet wat jouw lichaam nodig heeft en wat je fijn vindt liggen, kun je een goede keuze maken. 

Pocketveringmatrassen

De kwaliteit van een pocketvering matras hangt af van het aantal veren per m2. Daarnaast biedt een pocketvering matras verschillende comfortzones, die extra ondersteuning bieden tijdens de nachtrust. Dit zijn drukpunten, zoals bij de heupen en schouders. Tevens is een pocketvering matras zeer hygiënisch, omdat het matras goed ventileert. Bij Beddenplein vind je alleen pocketvering matrassen met een hoog aantal veren per m2. Zo verzekeren we je van het allerbeste comfort. 

Koudschuimmatrassen

Dankzij de open celstructuur van een koudschuim matras, is dit type matras goed in staat om vocht op te nemen en om te ventileren. Dus als jij het van nature snel (te) warm hebt in bed, kan een koudschuim matras uitkomst bieden. Daarnaast vertoont een koudschuim matras weinig tot geen kuilvorming. Hierdoor gaat dit type matras jarenlang mee. Een ideaal boxspring matras dus!

Eenpersoons matrassen laag geprijsd

Bij Beddenplein kun je er vanuit gaan dat je geniet van een eenpersoons matras van hoge kwaliteit én een lage prijs. Onze eenpersoons matrassen zijn standaard laag geprijsd, zodat je nooit teveel betaalt voor een goed 90x200 matras of een van de andere maten.

vergelijk 0