Pocketvering matras

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte

Pocketvering matras; een comfortabele keus. 

Kies je voor excellent comfort en duurzaamheid, dan kies je voor een pocketvering matras van Beddenplein! Een pocketvering matras heeft een verstevigde schouder-, heup- en rugzone voor optimaal comfort. Aan beide kanten van deze matrassen bevinden zich verstevigde steunzones. Zo kun je het matras omdraaien voor een langere levensduur en nog steeds genieten van extra steun. Daarnaast ventileren ze goed dankzij de holle kern en zijn deze matrassen koeler dan bijvoorbeeld een schuimmatras. Ben je dus op zoek naar matrassen voor jouw eenpersoons boxspring of tweepersoons boxspring, dan is een pocketvering matras een comfortabele keus.

Hoe zit een pocketvering matras in elkaar?

Een pocketvering matras is gevuld met stalen veren die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (pockets). De zakjes zijn gemaakt van een synthetisch non-woven materiaal en de stalen veren zijn gemaakt van staaldraad. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die wordt uitgeoefend en dat de veren niet in elkaar vast komen te zitten. Het comfort van een pocketvering matras wordt bepaald door het aantal veren per m2. Hoe meer veren per vierkante meter, des te beter wordt het lichaamsgewicht over het gehele matras verdeeld. Oftewel: hoe meer veren, hoe beter het slaapcomfort.

Standaard boxspring matras. 

Veel boxsprings zijn standaard voorzien van een pocketvering matras. Zowel bij eenpersoons boxsprings als bij een tweepersoons boxsprings. Niet voor niets vind je deze matrassen vaak standaard op een complete boxspring. Pocketvering matrassen zijn namelijk erg stevig, bieden veel comfort en gaan jarenlang mee. 

Maak je boxspring compleet 

Heb je een boxspring gekocht zonder matrassen of wil je jouw huidige matrassen vernieuwen? Dan is een pocketvering matras van Beddenplein de ideale keus. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ons gemakkelijke bestelproces maak je eenvoudig jouw boxspring compleet. Onze pocketvering matrassen zijn geschikt voor eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings en elektrische boxsprings en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

vergelijk 0