Kinderbedden

Hoera! Tijd voor een groter bed!

De tijd is aangebroken dat je kindje de overstap maakt van een ledikant naar een groter kinderbed. Maar wat voor bed kies je? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ledikant, maar ook voor een eenpersoonsbed, zoals een kinderboxspring. Gelukkig ben je bij Beddenplein aan het juiste adres voor een nieuw kinderbed!

Ruim assortiment kinderbedden

Voor kinderen is een bed veel meer dan alleen een plek om tot rust te komen. Het bed is vaak het middelpunt van hun fantasie en speelruimte. Beddenplein heeft een groot assortiment kinderbedden, zodat er altijd een kinderbed is dat past bij jouw kleintje. Je koopt een kinderbed bij Beddenplein, omdat:

  • We het kinderbed gratis leveren.
  • We snelle verzending bieden.
  • We lage prijzen hebben.
  • We de optie ‘betalen bij aflevering’ bieden.

Kinderbedden in verschillende stijlen

Onze kinderbedden zijn gemaakt van kwalitatief materiaal met de nodige certificaten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken bij de aanschaf van een kinderbed. Kies je voor een standaard model of ga je voor een uniek ontwerp? Kies je voor 80x200, 90x200 of toch 120x200? Allemaal vragen om jezelf te stellen. Wanneer jouw kind groter wordt, zal het waarschijnlijk vrienden willen uitnodigen om te blijven logeren. Voor welk design je ook gaat, je bent altijd verzekerd van een kwalitatief kinderbed in een prachtig design. Kies daarnaast voor een leuk kinderdekbedovertrek om jouw nieuwe kinderbed helemaal af te maken.

De beste kinderbed aanbiedingen

Wij staan voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom weet je zeker dat je bij ons kunt slagen voor een nieuw kinderbed. Heb je vragen of wil je meer informatie over ons assortiment kinderbedden? Onze slaapspecialisten staan voor je klaar. Zowel online als in onze showroom!

vergelijk 0