Verstelbare boxspring

Verstelbare boxspring kopen?

Voor wie ultiem slaapcomfort wil ervaren is er hét perfecte bed: de verstelbare boxspring. Je geniet met een verstelbare boxspring van een heerlijk zacht, goed ondersteunend bed én je verstelt het bed met een druk op de knop geheel naar wens. Beddenplein heeft verschillende verstelbare boxsprings in het assortiment, waardoor jouw nachten weer heerlijk comfortabel zijn. 

Hoe werkt een verstelbare boxspring?

Een verstelbare boxspring wordt bediend door elektromotoren. Deze motoren zorgen ervoor dat het hoofd- en voeteneinde los van elkaar versteld kunnen worden. Je bedient de boxspring gemakkelijk met een afstandsbediening. Zo kun je zelf jouw slaaphouding bepalen. Sommige mensen slapen beter wanneer zij met het hoofd iets omhoog slapen. Met een verstelbare bodem kun je zelf instellen hoe hoog je met het hoofd wilt liggen. Dit is natuurlijk ook van toepassing op het voeteneinde.

Kies voor comfort én minder lichamelijke klachten

Een verstelbare boxspring is een luxe optie, maar dit brengt ook een hoop voordelen met zich mee. Zo zet je het hoofdeinde omhoog om bijvoorbeeld een boek te lezen of tv te kijken en zet je het voeteneinde omhoog om de druk op de nek of rug te verlichten. In verschillende situaties biedt het veel voordelen om jouw boxspring in verschillende posities te zetten:

Comfort

Een verstelbare boxspring zorgt voor een beter comfort. Een boek lezen of tv kijken hoef je bijvoorbeeld niet meer in een ingewikkelde houding te doen. Je kunt de perfecte positie aannemen, zodat je comfortabel in jouw boxspring kunt zitten. 

Lichamelijke klachten

Wanneer je rugklachten hebt of bijvoorbeeld snel vermoeide benen hebt, is een verstelbare boxspring geen overbodige luxe. Zo kun je exact de positie aannemen waar jij jezelf prettig bij voelt. Hierdoor zullen slapeloze nachten verminderen en word je weer uitgerust wakker.

Benieuwd naar onze verstelbare boxsprings?

Hierboven vind je ons assortiment verstelbare boxsprings. Wil je meer weten over onze verschillende modellen verstelbare boxsprings of heb je hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, geheel passend bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren.

vergelijk 0