Kussen

Kussens kopen? Bekijk ons ruime assortiment

Een hoofdkussen biedt ondersteuning aan het hoofd en zorgt voor een prettige lichaamshouding. Zo dient je hoofd bijvoorbeeld net wat hoger te liggen dan de rest van je lichaam, zodat de doorbloeding tijdens de nachtrust op orde blijft. Wil je nieuwe kussens kopen? Dan is het maken van een keuze niet gemakkelijk. Er zijn namelijk tal van hoofdkussens beschikbaar: bamboe kussens, donzen kussens, leeskussens, memory foam kussens etcetera. Bij Beddenplein vind je alleen kussens van de beste kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Zo kun je met een gerust hart winkelen in onze webshop en jouw nieuwe kussens eenvoudig thuis laten bezorgen. 

Donzen kussens

Donzen kussens (of kussens met een hoog percentage dons) zijn vaak zacht. Hoe zacht de kussens precies zijn, wordt met name door het vulgewicht bepaald. Over algemeen kunnen we stellen dat donzen kussens goed ventileren en heerlijk slaapcomfort bieden. Schud het donzen kussen elke dag op en je geniet elke dag van kussens die slapen als nieuw. 

Bamboe kussens

Bamboe kussens zijn tegenwoordig zeer populair. Maar waarom dan bamboe? Het voelt ontzettend zacht aan en biedt ventilerende en vochtabsorberende eigenschappen. Bamboe kussens ontlasten je rug, schouders en nek tijdens het slapen. Daarnaast hebben bamboe kussens een antibacteriële werking. En ben je op zoek naar een duurzame keus? Ook dan zit je met bamboe kussens goed! Bamboe is namelijk zeer duurzaam materiaal en gaat jaren mee.

Memory foam kussens

Op zoek naar memory foam kussens? Dan ben je bij Beddenplein aan het juiste adres. De traagschuimvlokken in deze kussens nemen gemakkelijk de contouren van je hoofd en nek aan voor een ‘gepersonaliseerde slaapervaring’. Memory foam kussens zorgen ervoor dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt en biedt daarnaast voldoende ondersteuning. Het maakt dan ook niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent; memory foam kussens zorgen altijd voor een heerlijke nachtrust.

Kussens kopen tegen scherpe prijzen? Dat doe je bij Beddenplein!

Naast donzen kussens, bamboe kussens en memory foam kussens, hebben we nog meer soorten kussens in ons assortiment. Bijvoorbeeld een leeskussen, verkoelend kussen of zwangerschapskussen. Twijfel je over welke kussens je het beste kunt kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.

vergelijk 0