Heb jij Beddenplein.nl gehoord op Radio 10?

Heb jij Beddenplein.nl gehoord op Radio 10?

Leuk dat je ons gevonden hebt via Radio 10! Met deze radiocommercial willen alle Radio 10-luisteraars kennis laten maken met de wereld van heerlijk slaapcomfort. Onze missie is namelijk om iedereen de mogelijkheid geven om het luxe en comfortabele gevoel van een boxspring te ervaren. Of dit nu in onze ruim opgezette showroom is, of middels een online beleving. We geven je graag het nodige advies en beantwoorden graag al je vragen. Wanneer je dus op zoek bent naar een luxe boxspring, dan ben je bij Beddenplein aan het juiste adres!

Luxe én betaalbare boxsprings

Beddenplein staat niet alleen voor een luxe uitstraling en heerlijk slaapcomfort, maar ook voor een betaalbare prijs. Zo vind je bij Beddenplein al boxsprings vanaf €399,-. Dankzij onze ruime collectie met eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings, elektrische boxsprings, boxsprings zonder matras en twijfelaar boxsprings, ben je altijd verzekerd van een boxspring die perfect past bij jouw smaak en interieur. Kies uit diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen en bestel jouw droomboxspring eenvoudig online!

Wij geven je graag professioneel advies!

Wij bieden een totale slaapbeleving. Van gratis (online) advies tot inspiratie in onze showroom in Waalwijk. Zo kun je vrijblijvend een afspraak maken om onze boxsprings zelf te ervaren in onze showroom en is onze klantenservice 7 dagen per week te bereiken. Zo ben je altijd verzekerd van optimale service en het beste advies door onze slaapexperts. 

Bekijk de gehele collectie

vergelijk 0