Goedkoop 2 persoonsbed

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Goedkoop 2 persoons bed bij Beddenplein!

Een heerlijke nachtrust krijg je in een fijn 2 persoons bed. En wanneer je ‘s nachts goed slaapt, presteer je overdag ook beter. Kies voor een een ruim 2 persoons bed met een boxspring met Beddenplein. Wij hebben een ruim assortiment, waardoor er altijd een 2 persoons boxspring bijzit die past bij jouw wensen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment matrassen, dekbedden, kussens, topmatrassen, hoeslakens en dekbedovertrekken. Zo maak je jouw goedkope 2 persoons bed direct compleet!

Jouw ideale bed

Jouw ideale bed past natuurlijk helemaal bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren qua comfort. Maar jouw ideale 2 persoons bed moet natuurlijk ook goedkoop én passend zijn in jouw slaapkamer. Het uiterlijk speelt naast de prijs en het comfort natuurlijk ook een grote rol. Daarom stel je jouw goedkope 2 persoons bed geheel zelf samen. Je kiest bijvoorbeeld uit verschillende kleuren, poten en hoofd- en voetborden. 

Ruim assortiment boxsprings

Naast 2 persoons bedden bieden we ook 1 persoons bedden, twijfelaars, elektrische bedden en bedden zonder matras. Van de prijs van een Beddenplein bed hoef je in ieder geval niet wakker te liggen. Dankzij onze ruime keuze aan boxsprings vind je het altijd een goedkoop 2 persoons bed of een ander soort bed voor jouw budget. 

Advies nodig over onze goedkope 2 persoons bedden?

Niet alleen de keuze van je bed, maar ook de keuze van een goed matras is belangrijk. Laat je daarom goed informeren en adviseren. Kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen. 

vergelijk 0