Complete boxspring

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte
  • Materiaal
  • Functionaliteit
  • Showroom

Complete boxspring in diverse kleuren, materialen en prijzen

Voor een zachte prijs droomt u iedere nacht heerlijk weg op een complete boxspring van Beddenplein.nl. Een geweldige boxspring met geveerde onderboxen en een mooi design, inclusief luxe matras en beschikbaar in verschillende kleuren, wat wens je nog meer? Meestal wordt een complete boxspring verkocht inclusief frame, een matras en in sommige gevallen een topmatras. De naam boxspring is letterlijk vertaald ‘doos met veren’. Dit vanwege de beklede bak van hout of metaal. Daar bovenop komt het matras en eventueel het topmatras te liggen. In veel gevallen is het bed uit te breiden met een hoofd- of voetbord. We verkopen een boxspring compleet met materialen en in verschillende kleuren. Daardoor is een dergelijk bed gemakkelijk in een bestaand slaapkamerinterieur te passen.

Boxspring compleet voordelen

Het is ook niet voor niets dat een boxspring compleet met hoofd- en voetbord steeds populairder wordt. Zou het misschien komen doordat we het vaak associëren met luxe hotels, omdat een boxspring vaak in accommodaties wordt gebruikt? Hoe dan ook, de keuze voor een boxspring biedt vele voordelen. Het is ideaal voor mensen die graag hoog liggen. Je ligt er aanzienlijk hoger op dan op een gewoon bed met een matras en dus kun je veel makkelijker in en uit bed stappen. De open constructie van een boxspring zorgt verder voor meer ventilatie. Hierdoor krijg je het niet snel te warm en bovendien kan lichaamsvocht beter afgevoerd worden. Tenslotte passen vrijwel alle matrassen bij een boxspringcombinatie. Bij het samenbrengen van twee eenpersoonsbedden naar een tweepersoonsbed kan er gekozen worden voor een topmatras, waardoor men de naden tussen beide matrassen niet meer voelt.

Een persoonlijke keuze

Wie een complete boxspring wil kopen, heeft daarin een brede keuze. De juiste boxspring kopen is afhankelijk van je persoonlijke situatie. In eerste instantie is het belangrijk je goed voor te bereiden op de aanschaf van een dergelijk bed. Daarbij kun je letten op een aantal factoren zoals: levensduur, vochttransport, de afwerking en hoe het bed het lichaam ondersteunt. Vraag jezelf ook af hoe hard of zacht de boxspring moet zijn. Of de boxspring compleet wordt geleverd met een hoofd- en voetenbord, is afhankelijk van je smaak en de ruimte die je in je slaapkamer hebt. Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse trendy en tijdloze uitvoeringen in de kleuren zwart, antraciet, crème, grijs, olijfgroen, hemelsblauw en bruin. De bedden zijn direct leverbaar en we bezorgen gratis in Nederland en Vlaanderen.

Hulp of advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice of start een live chat. Onze professionele klantenservice staat graag voor je klaar!

vergelijk 0