Beddenplein Basic

Beddenplein Basic; tijd voor tijdloos 

We leven in een snel veranderende wereld, waarbij trends elkaar in rap tempo opvolgen. Maar hoe zorg je ervoor dat de slaapkamer een plek van rust blijft, zonder in te leveren op uitstraling? Met Beddenplein Basic gingen we terug naar de tekentafel en zochten we de kracht van de eenvoud op. Tijd voor tijdloos! 

Het resultaat? Een no-nonsense slaapmerk van Hollandse bodem. Producten die buitengewoon lang modern blijven en waarbij ‘less’ zeker ‘more’ is. De eindeloze mix & match mogelijkheden maken de collectie passend voor iedere smaak én slaapkamer.

Daarbij investeren we in goed slaapcomfort. En goed slaapcomfort steunt op kwaliteit. Zo blijven we altijd streven naar de beste producten, maar wel voor een basic prijs.

--

Goedkope boxsprings van goede kwaliteit

Ben jij op zoek naar een comfortabele en betaalbare boxspring? Dan ben je bij Beddenplein Basic aan het juiste adres! Onze collectie goedkope boxsprings biedt jou de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij begrijpen dat het kopen van een boxspring een belangrijke investering is. Daarom bieden wij bij Beddenplein Basic een ruime keuze aan boxsprings in verschillende maten en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een tweepersoonsboxspring of een elektrische boxspring, wij hebben altijd iets wat bij jouw wensen past. En met regelmatige boxspring acties in onze outlet, kun je nóg meer voordeel behalen.

Boxspring 160x200 Verona main  Boxspring 160x200 Verona detail 1  Boxspring 160x200 Verona detail 3  Boxspring 160x200 Verona detail 3

                                                                                                                          Boxspring Verona

Ruim assortiment goedkope boxsprings

Onze boxsprings zijn niet alleen voordelig, maar ook van hoge kwaliteit. Ze zijn voorzien van een stevig frame en een comfortabele matras, waardoor je altijd heerlijk zult slapen. En doordat we een ruim assortiment aan stoffen en kleuren hebben, kun je jouw boxspring volledig naar wens samenstellen.

Persoonlijk advies

Bij Beddenplein Basic vinden wij persoonlijke service belangrijk. Wij begrijpen dat iedereen uniek is en daarom helpen onze deskundige medewerkers jou graag bij het vinden van de perfecte boxspring. Of je nu vragen hebt over de matras, de afmetingen of de stoffen, wij staan voor je klaar en adviseren je graag.

Wil jij graag meer informatie over onze goedkope boxsprings? Dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen of om langs te komen in onze showroom. Wij laten je graag onze collectie zien en laten je zelf ervaren hoe comfortabel onze boxsprings zijn.

vergelijk 0