Matras kopen

  • Prijs
  • Breedte
  • Lengte

Een nieuw matras kopen?

Een goed matras vormt de basis voor een goede nachtrust. Een vereiste voor een comfortabele nachtrust is dan ook het kiezen voor een matras die past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Bij Beddenplein vind je verschillende soorten matrassen, zoals een koudschuim matras en een pocketvering matras

Koudschuim matras biedt uitstekende ventilatie

Dankzij de open celstructuur van een koudschuimmatras, is dit type matras goed in staat om vocht op te nemen en om te ventileren. Dus als jij het van nature snel (te) warm hebt in bed, kan een koudschuim matras uitkomst bieden. Daarnaast vertoont een koudschuimmatras weinig tot geen kuilvorming, waardoor een koudschuimmatras jaren meegaat!

Pocketveringmatras met stevige comfortzones

De kwaliteit van een pocketveringmatras hangt vooral af van het aantal veren per m2. Daarnaast biedt een pocketveringmatras verschillende comfortzones, die extra ondersteuning bieden tijdens de nachtrust. Dit zijn drukpunten, zoals bij de heupen en schouders. Daarnaast haal je met een pocketveringmatras een hygiënisch matras in huis, dankzij de ventilerende werking. 

vergelijk 0