1 persoons boxspring

  • Prijs
  • Kleur
  • Breedte
  • Lengte
  • Verstelbaar
  • Matras soort
  • Type box

1 persoons boxspring voor het hele gezin

Herken je dit in je gezin: kleine kindjes worden groot en opeens willen ze een ‘echt’ bed. Overweeg dan eens de aanschaf van een 1 persoons boxspring. Misschien vraag je je af of ze daar niet nog te klein voor zijn, maar dit type bed gaat jaren mee. Wie weet verhuist het bed in de toekomst zelfs mee naar een studentenkamer! Een ding is zeker, als je eenmaal een eenpersoons boxspring hebt geprobeerd, kies je nooit meer voor iets anders. En dat geldt voor het hele gezin!

Boxspring 1 persoons: veilig en comfortabel

Een ander voordeel van een boxspring 1 persoons, is de compacte afmeting. Er zitten geen losse delen om het bed heen, waardoor het makkelijk te plaatsen is, zelfs in de kleinere slaapkamer. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra breedte door bijvoorbeeld een houten bedrand en je zal jezelf niet makkelijk per ongeluk stoten aan de ombouw van een eenpersoons boxspring. Vanzelfsprekend is een boxspring 1 persoon voor iedereen, ongeacht leeftijd, een super aanwinst. Met deze voordelen op een rij, mag het duidelijk zijn dat het een goed idee is om ook voor kinderen een 1 persoons boxspring te kopen: voor veilig en comfortabel slaapcomfort!

Eenpersoons boxspring past bij iedere slaapkamer

Met zijn sfeervolle uitstraling past een eenpersoons boxspring bij ieder interieur. Kies uit een van de trendy kleuren en je zult zeker tevreden zijn over het totaal plaatje! Of ga voor tijdloos zwart of grijs of kies de klassieke combinatie van blauw en wit in je slaapkamer. Vul deze kleuren aan met sierkussens, dekbedovertrekken en breng een kleuraccent aan op de wanden. Een gewaagdere combinatie is de boxspring voor 1 persoon in het olijfgroen. Combineer het met een tintje groene verf op de slaapkamermuren en je hebt een lekker stoere slaapkamer voor als je tieners in huis hebt! Wat je ook kiest, met een 1 persoons boxspring kies je voor stijl en kwaliteit. Twijfel je nog een beetje, dan mag je bij Beddenplein 30 dagen proefslapen op je nieuwe bed. Aangezien je pas hoeft te betalen bij aflevering en we alle bedden op voorraad hebben, kun je al binnen twee weken genieten van een heerlijk nachtrust op je nieuwe 1 persoons boxspring. Gewoon proberen dus!

vergelijk 0