Harderwijk

 • Beddenplein.nl - Harderwijk

  • Marie Curiestraat, 2b, 3846 BW Harderwijk
  • +31 85 303 0614
  • Gratis voor de deur parkeren.
  • Rolstoelvriendelijk.
  • Lift aanwezig.
  • Kidscorner aanwezig.

  Openingstijden

  SHOWROOM SALE T/M 27-08! MEGA UITERKOOP OP SHOWROOMMODELLEN

  Maandag:
  Gesloten
  Dinsdag:
  Gesloten
  Woensdag:
  10:00 - 18:00
  Donderdag:
  10:00 - 18:00
  Vrijdag:
  10:00 - 18:00
  Zaterdag:
  10:00 - 18:00
  Zondag:
  12:00 - 17:00
  Kaartje Zaltbommel

  SHOWROOM SALE!

  Kom t/m 27 augustus langs in onze showroom en profiteer van mega hoge kortingen op complete showroommodellen. Dit zijn complete boxsprings, inclusief topmatrassen en beddengoed. Direct mee te nemen! Zo heb je al een complete boxspring vanaf 399,-. 

  Benieuwd naar de showroommodellen? Bekijk ze hier! Let op: Dit is een greep uit het aantal modellen. Onze showroom telt tientallen showroommodellen. Klik op de afbeeldingen voor specificaties en prijzen per model. 

  Jouw boxspring direct reserveren? Kom langs in de showroom, profiteer van extra korting bovenop onze huidige sale en geniet direct van je nieuwe boxspring!

 • Stel je ideale bed samen

  In onze showroom stel je eenvoudig je ideale bed samen. Met meer dan 1000 stijlen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zie je bijvoorbeeld jouw droombed staan, maar wil je graag andere pootjes? Dan denken wij graag mee over de mogelijkheden. Met een scala aan stoffen, kleuren, hoofd- en voetenborden, pootjes en topmatrassen slaag je in onze showroom in Harderwijk gegarandeerd!

  Showroom sfeer Zaltbommel

  Onze slaapspecialisten staan voor je klaar

  Het kopen van een nieuw bed is vaak een grote investering. Daarom kun je in onze showroom jouw ideale bed eerst testen! Onze slaapspecialisten staan voor je klaar om je te voorzien van professioneel slaapadvies. Ook wanneer je kampt met lichamelijke klachten, zoals rug- of nekklachten, helpen we je graag bij het vinden van een passend bed. Ben je niet in de gelegenheid om onze beddenspeciaalzaak in Harderwijk te bezoeken? Onze slaapspecialisten staan 7 dagen per week telefonisch, per e-mail en via de online chat voor je klaar.

  Showroom sfeer Zaltbommel

vergelijk 0