boxspring 200x200

Op zoek naar een 200x200 boxspring?

Heb je genoeg ruimte in de slaapkamer en ben je op zoek naar een ruim tweepersoonsbed? Dan is een 200x200 boxspring de juiste keus. Boxsprings van 200x200 zijn zeer populair dankzij de ruime afmeting. Het is de ideale plek om heerlijk in weg te dromen en uit te rusten. Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor een bed die jouw slaapconditie verbetert en waardoor je fit en energiek wakker wordt. Ruime tweepersoons boxsprings zorgen er over het algemeen voor dat jouw nachtrust verbetert. 

Kingsize ligcomfort

Met een boxspring van 200x200 waan je jezelf in een hotelkamer. De ‘kingsize’ boxsprings van Beddenplein zijn niet alleen ruim, maar ook van de kwaliteit zoals je die van een hotel mag verwachten. Zeker wanneer je last hebt van fysieke klachten is een goede kwaliteit boxspring belangrijk. Onze 200x200 boxsprings zijn voorzien van pocketveringmatrassen van hoge kwaliteit, zodat je optimaal kunt genieten van jouw nachtrust. 

Aantrekkelijk geprijsd

Wij hebben veel boxspring aanbiedingen en op veel boxsprings zelfs kortingen tot wel 70%. De boxsprings hebben een hele goede prijs-kwaliteitverhouding en we garanderen een goede nachtrust. Naast aantrekkelijke prijzen profiteer je van gratis levering op al onze boxsprings; ook de 200x200 boxsprings! 

Stel zelf jouw 200x200 droomboxspring samen

Het fijne van een Beddenplein 200x200 boxspring is dat je deze zelf kunt samenstellen om een royale uitstraling te creëren in je slaapkamer. Je kiest eenvoudig de kleur, het hoofd- en voetbord de poten en eventueel een dekenkist of nachtkastjes. Zo ben je verzekerd van een boxspring die aan jouw wensen voldoet. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw perfecte boxspring? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

vergelijk 0