boxspring 120x200

Op zoek naar een 120x200 boxspring?

Jouw ideale bed past natuurlijk helemaal bij jouw lichaam en slaap voorkeuren qua comfort. Maar jouw ideale boxspring moet natuurlijk ook goedkoop én passend zijn in jouw slaapkamer. Een boxspring van 120x200 wordt ook wel een twijfelaar boxspring genoemd. Een twijfelaar boxspring is groter dan een eenpersoons boxspring, maar kleiner dan een tweepersoons boxspring; voor velen de ideale boxspring maat. Voor de beste kwaliteit twijfelaar boxsprings ben je bij Beddenplein aan het juiste adres. 

Ruimte besparen én heerlijk ligcomfort?

Dat is geen probleem met een 120x200 boxspring. Deze boxsprings hebben vaak één matras van 120 centimeter breed. Dit is ideaal wanneer je graag wat breder wilt liggen, maar niet genoeg ruimte hebt voor een tweepersoons boxspring. Daarnaast is een 120x200 boxspring ideaal voor kinderen die in een ‘groot’ bed willen slapen. Zo bespaar je veel ruimte, maar hoef je niet in te leveren op comfort. En wist je dat je een twijfelaar boxspring van Beddenplein geheel naar eigen wens samenstelt? Zo is er altijd een boxspring die bij je past.

De scherpste aanbiedingen op 120x200 boxsprings

Niet alleen voor de beste kwaliteit shop je jouw boxspring bij Beddenplein. Zo profiteer je tevens van de beste deals op onder andere onze 120x200 boxsprings. Daarnaast kies je eenvoudig zelf een afleverdatum en kies je voor direct betalen of betalen bij aflevering. Zo wordt de aanschaf van een boxspring ineens wel heel aantrekkelijk! 

Advies nodig?

Kies voor verantwoord en lekker slapen, kies voor de service en kwaliteit van Beddenplein! Heb je vragen of wil je graag advies over onze producten, zoals onze 120x200 boxsprings? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag advies op maat!

vergelijk 0