Wanddecoratie

Luxe wanddecoratie shop je bij Beddenplein

Wil je jouw slaapkamer of een andere ruimte voorzien van unieke wanddecoratie? Bekijk dan ons ruime aanbod fotokunst wanddecoratie op plexiglas en dibond. Fotokunst geeft je ruimte een sfeervolle uitstraling en geeft karakter aan je interieur. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en van de beste kwaliteit plexiglas- en dibondplaten. 

Plexiglas fotokunst wanddecoratie

Met plexiglas heb je het gevoel dat je als het ware ín de foto kunt stappen. Dat heeft met name te maken met het feit dat plexiglas meer licht doorlaat dan regulier glas. De kleuren zien er scherper uit  en er is sprake van een optimale dieptewerking, en daarmee contrast. Foto-art waar de heldere kleuren ervan afspatten met een lange levensduur en een luxe uitstraling.

Dibond fotokunst wanddecoratie

Dibondplaten zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0,3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dit geeft de foto-arts een matte afwerking zonder weerspiegeling. Ideaal om bijvoorbeeld een stoere look te creëren.

Scherp geprijsde wanddecoratie

De plexiglas en dibond fotokunst van Beddenplein is scherp geprijsd, omdat wij luxe wanddecoratie betaalbaar willen maken voor iedereen. Zo kun je jouw slaapkamer eenvoudig een luxe uitstraling geven. Ben je vragen over onze fotokunst wanddecoratie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

vergelijk 0